Om oss

Kan man lita på hantverkare?

Frågan ovan är inte ovanlig att höra. Vi som arbetar med den här sidan har lång erfarenhet av byggbranschen och detta både som egna företagare, som anställda på större företag och som anställda på mindre sådana. Det har gett oss kunskap och det är den kunskapen vi vill förmedla här.

Vi vill ge information kring byggprojekt och olika renoveringar och vi vill skapa en en sida där hemmasnickare kan hitta inspiration för att ta sitt eget projekt vidare. Vi vill även ingjuta mod. Mod som dels handlar om att våga själv och dels också om att våga ta hjälp.

Det senare är också viktigt. I många fall så ser man att privatpersoner fortsätter att piska en död häst. Man har kört fast, man tar sig inte vidare – men man vägrar be om hjälp från de som verkligen kan det. Det är ingen slump att många skilsmässor idag sker i samband med större renoveringar och byggprojekt. Det är då man bekänner färg och det är då de sämre sidorna tenderar att komma fram. Vi vill lära dig som läsare att hitta en balans mellan det du kan göra på egen hand och det du bör ta hjälp med.

Kan man då lita på hantverkare? På det stora hela så är svaret ja. Vi ska visa dig olika tips och knep kring hur du väljer rätt sådana. Det finns fula fiskar i branschen – inom varje område och oavsett stad. Genom våra tips så lär du dig hur dessa kan undvikas och hur du ska göra för att hitta en hantverkare att verkligen lita på.