Kategorier
Bygg

Utöka din tomt med attefallshus i Stockholm

Är huset för litet, men tomten tillräckligt stor för en extra byggnad? Då kanske ett attefallshus i Stockholm kan vara något för dig. Köp ett nyckelfärdigt hem och placera det på tomten.

Familjen man så länge drömde om har gått igenom alla stadier. En liten bebis som var helt hjälplös blev till ett litet barn med massa spring i benen. Det gällde att ha ögon i nacken, för annars fanns det plötsligt färg på väggen. Barnet har nu blivit tonåring, och som förälder är man pinsam och i vägen. Trots det älskar man sina barn. Men kanske inte lika mycket allt oväsen de ställer till med. Hög musik dagen i ända, vänner som skrattar och pratar högt. För att få lite lugn och ro hade det varit skönt med ett ljudisolerat rum. Eller varför inte låta ungdomen få flytta in i ett attefallshus?

Vad innebär attefallshus?

Ett attefallshus är ofta ett lite mindre hus. De finns färdiga att köpa om man önskar det. Idag är de dessutom enklare att köpa, för om man har en tillbyggnad på mindre än 30 kvadratmeter, så behöver man inte byggnadslov. Ni kan alltså köpa ett attefallshus i Stockholm så att alla får en lugnare tid, utan att behöva ansöka om en massa lov. Givetvis finns det flera olika attefallshus att välja mellan, så att du hittar ett som passar dig och din stil är givet. Attefallshus kan man köpa i olika prisklasser, i princip ifrån 640 000 kronor. Huset höjer även värdet på din tomt.