Kategorier
Artiklar

Varför man ska hyra in en målare i Sundbyberg?

En mycket bra och legitim fråga. Är det ett rum som ska få ny färg hemma är det bara att måla. Det enda som krävs är färg och en ledig helg i Sundbyberg . För vem som helst kan väl vara målare, eller?

Någon läser och tänker. Klart man kan. Någon annan bara skrattar inombords och skakar på huvudet av den egna erfarenheten.

Stefan vet att han säkert hade gjort det sistnämnda. Han försökte nämligen en gång och håller sig sen dess långt ifrån allt vad målarpenslar heter och från allt annat som har med målning att göra.

Han och hans tjej skulle flytta ihop och hade hittat en jättefin lägenhet. Andra skulle inte hålla med om det, men de var förälskade. Med rosa slöja framför ögonen gick de till  färgaffären med en lista.

En målare är bra för husfriden

Lägenheten hade inte blivit rustad på  länge och de kunde se att någon tidigare hyresgäst älskat tavlor. Det var hål och trasig tapet överallt. Efter maskering av lister och golv samt spackling hade de slutat prata med varandra. När det kommit färg på platser den inte skulle vara hade tjejen fått nog och gått hem till sig. Stefan kämpade tappert och blev klar till sist. Han var stolt trots att det inte blivit riktigt som han tänkt sig.

Tjejen blev i alla fall imponerad. Trots det lovade de varandra att nästa gång hyra in en målare i Sundbyberg. Själva skulle de åka på semester till någon varm och solig plats långt borta.